Werk jij voor je bedrijf of werkt je bedrijf voor jou?

We steken als ondernemers vrijwel al onze tijd, energie en aandacht in ons bedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot onze meest belangrijke medewerker binnen ons eigen bedrijf, met alle risico’s van dien. Op het moment dat wij niet in de gelegenheid zijn om onszelf voor 200% in te zetten, zal alles als een kaartenhuis in elkaar vallen. De grootste nachtmerrie van elke ondernemer!

Ooit zijn we allemaal een bedrijf gestart omdat wij ervan overtuigd zijn dat we expert of specialist zijn in datgene wat we doen! Waarom deelt u deze passie, expertise en specialismen dan niet met de wereld? Waarom profileert u zich niet als een expert? Waarom heeft u nog geen boek?

Vele experts en specialisten gingen u reeds voor. Zij schreven hun eigen visitekaartje. Zij zetten hun kennis op papier en deelden dit met de wereld. De perfecte gelegenheid om u en uw bedrijf te promoten!

Wij horen u denken…
‘Een boek schrijven, dat kan ik niet’.
‘Een boek schrijven, daar heb ik geen tijd voor.’

Stop making excuses!

Het schrijven van een boek is een investering. U schrijft eenmaal uw gedachten, en kennis op. Door de juiste marketing inslag kunt u uw boek vervolgens voor u laten werken! Potentiële klanten zullen niet meer overtuigd hoeven te worden, want ze weten exact wat u doet en wie u bent. Ze zijn reeds overtuigd van uw kennis, expertise en kwaliteiten… staat u er eens bij stil hoeveel tijd het scheelt, al die nieuwe klanten hoeven niet meer overtuigd of gevonden te worden, zij vinden u!

Wij staan te popelen om onze kennis met u te delen!
Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons.

Maak van 2016 uw meest succesvolle jaar ooit!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s